تجهیزات پزشکی

راهنمای جامع خرید قوزبند طبی | انواع قوزبند طبی + معرفی بهترین قوزبندهای طبی بازار

انواع قوز بند طبی - معرفی بهترین قوز بندهای طبی بازار برای اصلاح قوز و افتادگی شانه - کاراپارس

انواع قوزبند طبی 

انواع قوزبند طبی به لحاظ مدل‌

قوزبندها در انواع مختلفی تولید می‌شوند، که هر کدام دارای مدل‌ها و طرح‌های متفاوتی هستند. در ادامه کاراپارس قصد دارد به بررسی انواع قوزبندهای طبی به لحاظ مدل‌های موجود بپردازد.

»»» قوزبند برای چیست؟ »»»

قوزبندهای طبی کمربندی

طراحی این نوع قوزبند به گونه‌ای است که شانه‌ها را به سمت عقب می‌کشد و شانه را در وضعیت مناسب قرار می‌دهد و برای جلوگیری از افتادگی شانه و قوس کمر بسیار مطلوب است. 

قوزبندهای طبی کتف

این نوع قوزبند بر روی ناحیه کتف قرار می‌گیرد و قوز را به سمت عقب برمی‌گرداند. قوزبند کتفی به عنوان یک ابزار پشتیبانی موثر برای قوز کتف و نگهداری از قامت درست بدن استفاده می‌شود. همچنین در درمان آسیب‌هایی که باعث آسیب یا خمیدگی کتف می‌باشد هم کاربرد دارد.

قوزبندهای طبی زیر بغل

این نوع قوزبند بر روی ناحیه زیر بغل قرار می‌گیرد و به تصحیح قوز در این ناحیه کمک می‌کند. 

قوزبندهای طبی آتل دار

یکی از پرکاربردترین انواع قوزبندهای طبی، قوز بندهای آتل دار است که به ویژه برای کسانی که در ناحیه کمر و ستون فقرات دچار آسیب‌دیدگی هستند توصیه می‌شود که ستون فقرات را تا زمان بهبودی ثابت نگه می‌دارد. علاوه برای از این قوزبندها پس از انجام جراحی‌‌های سنگین هم استفاده می‌شود. 

قوزبندهای طبی پل دار

یکی دیگر از انواع قوزبندهای طبی که در درمان انحنای کمر مورد استفاده قرار می‌گیرد، قوزبندهای طبی پل دار است.

قوزبندهای طبی نئوپرن

قوزبندهای نئوپرنی مناسب برای رفع قوز شانه است که به حالت طبیعی و نرمال ستون فقرات هم کمک می‌کند. برای افرادی که طولانی مدت می‌نشینند استفاده از قوزبندهای نئوپرنی توصیه می‌شود.

قوزبندهای طبی پروانه‌ای

قوزبندهای ضربدری یا پروانه‌ای دارای طراحی ظریفی هستند و زیر لباس زیر به سادگی قابل استفاده‌ می‌باشد. به افرادی که خیلی درگیر مسائل ستون فقرات نیستند پیشنهاد می‌شود از این قوزبند استفاده کنند.

انواع قوزبندهای طبی بر اساس جنسیت

قوزبندهای طبی زنانه

این نوع قوزبند به طور خاص برای خانم‌ها طراحی شده است. با توجه به تفاوت‌های آناتومیکی بین زنان و مردان، قوزبند زنانه بهبود قوز در نواحی مخصوصی از بدن زنان را هدف قرار می‌دهد. این قوزبند با توجه به نیازهای زنان به صورت مناسبی طراحی شده است.

قوزبندهای طبی مردانه

این نوع قوزبند به طور خاص و با توجه به نیازهای مردان به صورت مناسبی طراحی شده است. با توجه به تفاوت‌های آناتومیکی بین مردان و زنان، قوزبند مردانه بهبود قوز در نواحی مخصوصی از بدن آقایان را هدف قرار می‌دهد. 

قوزبندهای طبی کودکان

این نوع قوزبند برای کودکان و نوجوانان طراحی شده است. با توجه به رشد و تغییرات بدنی کودکان، قوزبند کودکان بهبود قوز در این دوره سنی را هدف قرار می‌دهد. طراحی آن به شکلی است که به راحتی قابل تنظیم برای اندازه بدن کودکان است.

انواع قوزبندهای طبی بر اساس برند

معتبرترین و بهترین برندهای قوزبند طبی عبارت است از:

  • قوزبندهای طبی طب و صنعت (Teb and Sanat)
  • قوزبندهای طبی سما (Sama)
  • قوزبندهای طبی پاک‌سمن (Paksaman)
  • قوزبندهای طبی آدور (Ador)
  • قوزبندهای طبی چیپسو (Chipso)
  • قوزبند طبی رویال (Royal)

قوزبند طبی پاک‌سمن 

قوزبند طبی پاک‌سمن یکی از بهترین قوزبندهای طبی موجود در بازار است که در مدل‌های مختلفی موجود می‌باشد. قوز بند طبی پاک سمن، پاسچر (وضعیت) نامناسب را تصحیح می‌کند و با کشیدن شانه‌ها به سمت عقب و قرار دادن شانه در موقعیت مناسب، به عنوان یادآوری کننده حرکت صحیح، مانع از قوز می‌شود. این قوز‌بند می‌تواند عوارض ناشی از پاسچر (وضعیت) ناصحیح از جمله ظاهر فیزیکی نامناسب، درد عضلات پشتی و خستگی را محدود کند. 

معرفی برخی از پرفروش‌ترین مدل‌های قوزبند موجود در بازار

قوزبند طبی آتل دار نئوپرنی پاک‌ سمن کد 012 - کاراپارس
قوزبند آتل دار با کش منفذ دار کد 156 - کاراپارس
قوزبند آتل دار با کش منفذ دار کد 156 - کاراپارس
قوزبند طبی الاستیک (کتف بند) پاک‌سمن کد 005 - کاراپارس

نکات مهم قبل از خرید قوزبند

قبل از خرید قوزبند، برخی نکات مهم را باید در نظر داشته باشید تا بهترین تجربه را داشته باشید. در این قسمت به بررسی نکات مهم قبل از خرید قوزبند می‌پردازیم.

مشورت با پزشک

قبل از خرید قوزبند، بهتر است با پزشک متخصص یا فیزیوتراپیست مشورت کنید. آنها می‌توانند شما را راهنمایی کنند و قوزبند مناسب برای شما را توصیه کنند. همچنین، در صورت وجود هرگونه مشکل پزشکی، پزشک شما می‌تواند به شما راهنمایی کند که آیا استفاده از قوزبند مناسب است یا خیر.

اندازه‌ی مناسب قوزبند طبی

قوزبندها در اندازه‌های مختلفی تولید می‌شوند. برای بهترین نتیجه، باید قوزبندی را انتخاب کنید که به درستی به اندازه بدن شما می‌پوشد. قوزبندی که بیش از حد فشار روی بدن داشته باشد ممکن است ناراحتی و ایجاد مشکلات دیگری را به همراه داشته باشد. به علاوه، قوزبندی که کمتر از حد فشار روی بدن داشته باشد، ممکن است تاثیر کمتری در تصحیح قوز داشته باشد.

جنس و کیفیت قوزبند طبی

قوزبندها از مواد مختلفی ساخته می‌شوند، از جمله نئوپرن، الاستیک، و پلاستیک. بهتر است قوزبندی را انتخاب کنید که از مواد با کیفیت ساخته شده باشد و دارای انعطاف پذیری و دوام مناسب باشد. همچنین، مطمئن شوید که قوزبند دارای بسته‌بندی مناسب است و از تولیدکننده قابل اعتمادی تهیه می‌شود.

راحتی و قابلیت تنظیم

قوزبندی را انتخاب کنید که راحت بر روی بدن قرار بگیرد و قابلیت تنظیم داشته باشد. این امر به شما اجازه می‌دهد تا قوزبند را به درستی و به صورتی که بهترین تاثیر را داشته باشد، تنظیم کنید.

نوع قوزبند طبی

اینکه قوزبند سفت و سخت باشد و نقش حمایتی زیادی داشته باشد یا میزان سفتی آن کمتر باشد و یا اینکه قابل تنظیم باشد و متناسب با نیاز فرد و در اندازه دلخواه تنظیم شود از نکات مهم پیش از خرید قوزبند محسوب می‌شود.

قیمت قوزبند طبی

قیمت قوزبند به اندازه، نوع و جنس و برند آن بستگی دارد. به طور کلی قوزبندهای ساده و ارزان قیمتی بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان دارند. قوزبندهای پیشرفته‌تر گاهی تا چند میلیون تومان هم قیمت دارند.

برند قوزبند طبی 

نوع برند هم در انتخاب قوزبند تاثیر زیادی دارد. برند‌های معتبری که قوزبندهای با کیفیت‌تری تولید می‌کنند قیمت بالاتری هم دارند.

راهنمای خرید قوزبند طبی

از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین عواملی که در خرید قوزبند تاثیر دارد توجه به این نکته است که می‌خواهید قوزبند کدام قسمت از بدن را ساپورت کند؟ قسمت تحتانی؟ میانی؟ بالایی؟ شانه؟ یا ترکیبی از این موارد؟ که البته بهتر است برای تشخیص قوزبند مناسب خود از پزشک یا فیزیوتراپ مشورت بگیرید. 

  • به هر حال یک قوزبند خوب دارای ویژگی‌هایی به شرح زیر است:
  • محافظ کمر و ستون فقرات است.
  • برخی از انواع باکیفیت‌تر آن به بهبود گردش خون کمک می‌کنند.
  • انواع پیشرفته‌تر مجهز به اجزایی همچون ماساژور برای کاهش درد هستند.
  • قابل تنظیم‌اند و در سایزهای مختلف موجود می‌باشند.
  • دارای بریس‌های پشتی هستند.
  • قوز را تشدید نمی‌کنند.
  • شانه‌ها را عقب برده و قوز کمر را برطرف می‌کنند.

پرسش‌های متداول پیرامون انواع قوزبند طبی

بهتر است قبل از خرید قوزبند، اندازه‌گیری دقیق بدن خود را انجام دهید و با استفاده از جدول اندازه‌ها و مشورت با فروشنده، سایز مناسب را برای خود انتخاب کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا قوزبندی را که به درستی به اندازه بدن شماست و راحتی و تاثیر بهینه را برای شما فراهم می‌کند، پیدا کنید.

سن استفاده از قوزبند معمولاً در دو مورد مشخص توصیه می‌شود. اولین مورد، زمانی است که کودکان در حال رشد هستند و نیاز به حمایت اضافی برای نگهداری وضعیت صحیح بدن دارند. در این صورت، قوزبند می‌تواند به عنوان یک ابزار کمکی برای کمک به تقویت عضلات پشتی و بهبود قوام بدن استفاده شود.

دومین مورد، زمانی است که افراد به دلیل مشکلات پشتی مانند درد عضلات پشت، کمر و گردن به قوزبند نیاز دارند. قوزبند در این حالت می‌تواند به عنوان یک وسیله پشتیبانی استفاده شود تا به حفظ وضعیت صحیح بدن کمک کند و فشار و تنش را از ناحیه‌های پشتی برداشت کند.

نظر به اینکه کیفیت و عملکرد قوزبندهای تولید داخل با انواع خارجی تفاوتی ندارد، به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست که با خرید قوزبندهای خارجی هزینه اضافی برای تهیه قوزبند بپردازیم.

بله قوزبندهایی وجود دارند که می‌توان بدون کمک دیگران آن‌ها را پوشید. کافی است در زمان خرید قوزبندی را انتخاب کنید که بتوانید به تنهایی آن را بپوشید یا تنظیم کنید.

بله، متخصصین کایروپراکتیک و ارتوپد بسته به فرد و شرایطی که در آن قرار دارد، استفاده از قوزبندهای طبی را توصیه می‌کنند. 

قیمت قوزبند به عوامل مختلفی بستگی دارد ولی به طور کلی قوزبندهای ساده و ارزان از ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزارتومان و قوزبندهای پیشرفته‌تر گاهی تا چند میلیون تومان هم قیمت دارند.

 

بسته به وضعیت بدن و نوع آسیب موجود اینکه چه نوع قوزبندی و با از چه جنسی استفاده می‌کنیم می‌توان متفاوت باشد.

خیر، پوشیدن قوزبند در تمام طول روز یا برای مدت زمان طولانی درست نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *